Maaliskuun viimeinen päivä menossa. Vaikea uskoa, että huomenna on jo huhtikuu. Aika on mennyt todella vauhdilla; saavuin Vietnamiin 29.10, joten nyt on jo viisi kuukautta Vietnamissa  oloa takana ja reilut kaksi kuukautta jäljellä ennen Suomeen paluuta. Jotenkin tosi hassua, miten aika menee niin nopeasti.

Maaliskuu on ollut varmaan hiljaisin kuukauteni Vietnamissa. Kuten jonkin aikaa sitten tuli mainittua, on maaliskuu ollut sateinen, joten säidenkään takia ei ole tultu tehtyä juuri mitään sen ihmeellisempää. Ilma on muuttunut kuitenkin paremmaksi, joten uskon - ja toivon -, että huhtikuu olisi ihanan keväinen ja aurinkoinen kuukausi.

Maaliskuun "the big thing" olivat varmaankin vietnamilaiset häät, jotka olivat kyllä aivan uusi kokemus minulle. Muuten kuukausi on kulunut ihan vain tavallista arkielämää elellessä; vietnamilaista arkielämää, joka jaksaa yhä yllättää. Maaliskuu on ollut myös rahansäästökuukausi, sillä viimekuiseen Malesian reissuun paloi rahaa kiitettävästi ja ensi kuun Bangkokin reissu tulee myös maksamaan jotain.

Huhtikuulle onkin luvassa kaksi mielenkiintoista tapahtumaa: jo mainitsemani Bangkokin matkan lisäksi huhtikuussa on Suomen eduskuntavaalit, ja aion mennä äänestämään täällä Hanoissa kerta Suomen suurlähetystökin on aivan lähellä. Jännää!