Kuten otsikostakin käy ilmi, lähenee aikani Hanoissa vapaaehtoistöiden parissa loppuaan. Muutin vapaaehtoisasuntolasta keskustan edulliseen hotelliin jo eilen. Tänään kävin vapaaehtoisasuntolassa siivoamassa huoneeni ja keräämässä tavarani ja vaatteeni pois; niitä olikin paljon. Tälle viikolle mahtuu kaikenlaista vapaaehtoistöiden loppumiseen liittyvää; huomenna käyn koululla hakemassa työtodistukseni ja rehtoria tapaamassa ja ylihuomenna minulla on vapaaehtoisten talolla koordinaattorini tapaaminen. Tavaraa minulle on kertynyt niin paljon, että täytyy kohta alkaa käydä niitä ajatuksella läpi ja lähettää jotain Suomeen.

Hotellini sijaitsee Hanoin vanhassa korttelissa, ja tahdoin muuttaa tänne jo nyt, vaikka virallisesti olisin voinut asua vapaaehtoisten asuntolassa tämän viikon loppuun saakka. Vapaaehtoisten asuntola ei kuitenkaan enää jaksa houkutella ja on keskustasta turhan etäällä. Nyt on kiva, kun asun aivan keskustassa ja kaikki on niin lähellä. Vielä parempaa on se, että saan asua keskellä vanhankaupungin vilkasta elämää.

Myös viimeiset viikkoni Vietnamissa näyttävät melko vilkkailta, kun hyvästelen ystäväni ja järjestelen asiat Suomeen paluuta varten. Tällä hetkellä fiilikset ovat tosi hyvät, kun saan asustaa aivan keskustassa pari viikkoa ja kivaa tekemistä riittää. Tapaan muun muassa eteläkorealaisen ystäväni, jonka kanssa opiskelin Etelä-Afrikassa samaan aikaan. Aion ottaa näistä viimeisistä Hanoin viikoistani kaiken irti ja tehdä asioita, joita en ole syystä tai toisesta vielä ehtinyt täällä tekemään. Kaiken aikaa lähenevää Suomeen paluuta ei vielä osaa oikein käsittää.