Viimeinen viikko ennen TET-lomaa on lähtenyt käyntiin varsin rauhaisaan malliin. Eilen ja tänään pidin kahden tunnin mittaiset englannin yksityistunnit ja muuten olen ollut periaatteessa vapaalla; hyvä univelkojen kannalta. Myös loppuviikko näyttää melko kiireettömältä: huomenna minulla on englannin kerho yläasteella, torstaina opetan collegessa ja perjantaina olen sekä yläasteella että collegessa, jonka jälkeen alkaakin parin viikon mittainen TET-loma (kiinalaisen uuteenvuoteen liittyvä loma).

Englannin tuntien valmistelun lisäksi olen ehtinyt jo vähän suunnitella lomaani Malesiassa. Tällä hetkellä Hanoissa on niin kylmä, että odotan jo Malesian lämpöön pääsyä. Varmaan kylmyys ja etenkin kylmät yöt sekä lienee osaltaan myös ilmansaasteet aiheuttavat sen, että tunnun olevan jatkuvasti enemmän tai vähemmän kipeä ja flunssan kourissa. En jotenkin usko vieläkään, että Vietnamissa voi olla näin koleaa. Malesiaa ja kevään alkua odotellessa...

Aika hassua kun talomme on yhtäkkiä näin hiljainen, normaalisti kun täällä on aina  vähän  enemmän menoa ja meininkiä, kun niin moni ihminen asuu saman katon alla. TET-loman jälkeen on taas vuorossa vähän vilkkaampaa, kun moni uusi vapaaehtoinen muuttaa tänne asumaan ja lisäksi VPV:llä on varmaan piakkoin uusi työleiri talossamme. Juupa juu... Nyt lopettelen raportoinnin tähän ja siirryn jälleen englannin kielen maailman pariin.