Tänään aamusta vierailin Wat Arun- nimisessä temppelissä (Temple of the Dawn). Jo matka temppelille oli kokemus, sillä se kuljettiin pitkänmallisella veneellä Chao Phraya- jokea pitkin. Joen varrella oli thaimaalaista asutusta  ja pieniä temppeleitä - todella viehättävän näköistä! Lumoavan venematkan jälkeen saavuimme Wat Arun- temppelille, joka oli kerrassaan aivan upean näköinen. Suosittelen kyseiseen temppeliin tutustumista kaikille Bangkokiin matkaaville, vaikka temppelit eivät yleisesti ottaen jaksaisi kovasti kiinnostaa; tämä temppeli on oikeastikin aivan mahtavan näköinen. Yllä on kuva kyseisestä temppelistä. Alapuolella olevan kuvan puolestaan nappasin venematkalla.

Iltapäivällä menin MBK- ostoskeskukseen. Se oli iso ja aika sekalaisen oloinen paikka, josta en löytänyt muuta kuin tarvitsemani eli laukun. Harhailin siellä pari tuntia. Ei ollut ihan minun paikkani. Tykkään isoista ostoskeskuksista, mutta samalla niiden pitää olla kuitenkin myös selkeitä. Hehtaarihallit, joissa eksyy ja huomaa pian kulkevansa yhä uudelleen samojen liikkeiden ohi, ovat ajantuhlausta. Kuala Lumpurin Times Square oli aivan unelma ostoskeskukseni; se oli tarpeeksi suuri ja erilaisia liikkeitä täynnä, mutta silti riittävän selkeä, jotta aikaa ei mennyt turhan päiväiseen harhailuun.

Itse Bangkokista voisin sanoa sen verran, että tunnen todella pitäväni tästä kaupungista, vaikka en olekaan ehtinyt nähdä vielä juuri mitään. Toiset kaupungit vain sytyttävät, vaikka ei oikein osaa sanoa, miksi. Samalla tavalla sytyin aivan käsittämättömästi Hanoista, kun lokakuussa sinne saavuin. Kuala Lumpur oli kiva kaupunki, mutta siinä ei ollut mitään sellaista, mikä minut olisi varsinaisesti sytyttänyt. Bangkokissa on sitä jotain.