Frank otettiin vastaan yllätyksekseni melko hyvin, joten nyt sillä on tavallaan lupa oleskella talossamme näin halutessaan. Ehkäpä se onnistuu pitämään rotat ja muut vähemmän toivotut eliöt poissa talostamme!

Tänään aamulla heräsin aikaseen, kun Frank naukui oven takana täyttä kurkkua. Annoin sille aamupalaa ja sitten menimme molemmat nukkumaan. Reilun tunnin kuluttua heräsin uudestaan, kun meillä alkoi täällä kahden viikon pituinen työleiri eli tänne tuli paljon uusia ihmisiä, ja kämppikseni muutti asumaan kanssani samaan huoneeseen, jotta työleiriläiset pääsevät kaikki asumaan kolmanteen kerrokseen. Me muut asumme siis toisessa kerroksessa. Nyt talossamme riittää taas touhua. Viimeiset pari viikkoa täällä on asunut vain noin kuusi ihmistä ja pari seuraavaa viikkoa meitä on täällä sitten vähän enemmän, varmaan noin 12. Omasta mielestäni on hauskaa saada taloomme lisää eloa.

Tänään menin koululle iltapäiväksi. Tapasin rehtorin, joka vihdoin ja viimein kertoi, että voimme pitää ensimmäiset englannin kerhotunnit tällä viikolla keskiviikko- ja torstaiaamuna, mikä osui ihan nappiin omien aikataulujeni kanssa. Ehdin jo vähän ennalta miettiä, että mitä jos kerho osuu samaan ajakohtaan keskuksessa työskentelyni kanssa, mutta olin asiasta turhaan huolissani, sillä keskukseen minun pitää ehtiä keskiviikkona ja torstaina vasta iltapäiväksi. Joten tämä englanninkerhoasia vaikuttaa todella hyvältä! Ja yllättävän nopeasti loppujen lopuksi voimme alkaa kerhoa pitämään. Odotan jo innolla, että pääsemme pitämään ensimmäistä kerhotuntia.

Mutta lopettelen tältä erää tähän. Olen tosi väsynyt viikonlopun jäljiltä, joten tänään minun on pakko päästä nukkumaan ajoissa.